Αίθουσα Τέχνης Τεχνοχώρος

Ο Ηλίας Σπυριούνης και η Λαμπρινή Καζάκου δημιούργησαν τον Τεχνοχώρο τον Οκτώβριο του 2003 στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων στην οδό Μητροπόλεως. Ο Τεχνοχώρος από την αρχή της λειτουργίας είχε ως στόχο να δώσει το προσωπικό του στίγμα αλλά και να συμμετάσχει ενεργά στα εικαστικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων.

Σε όλη την διάρκεια αυτών των ετών έχουν φιλοξενηθεί στην γκαλερί περιοδικές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις καταξιωμένων καθώς και ανερχόμενων εικαστικών καλλιτεχνών.

Στα πλαίσια της συνεχής βελτίωσης και ανάπτυξης του Τεχνοχώρου η αίθουσα μεταφέρθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 σε ένα νέο σύγχρονο και μεγαλύτερο χώρο στην οδό Ζυγομάλλη σε έναν από τους κεντρικότερους πεζόδρομους της πόλης.

Στον νέο χώρο υπάρχει και το ανανεωμένο art shop το οποίο μαζί με την αίθουσα καθιστούν τον Τεχνοχώρο ως ένα ολοκληρωμένο κέντρο τέχνης και πολιτισμού.

Αναδεικνύοντας την τέχνη

Για τις απαιτήσεις της γκαλερί ως προς την πλαισίωση έργων τέχνης καθώς και των πελατών μας δημιουργήσαμε ένα ειδικό τμήμα κορνίζας διαθέτοντας μια από τις μεγαλύτερες συλλογές στην Ελλάδα. Επίσης μια τεράστια ποικιλία από ειδικές κατασκευές κορνίζας και χειροποίητων πλαισίων, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού έτσι ώστε να αναδείξουμε κάθε ξεχωριστό έργο τέχνης.

Ακόμη ειδικά τζάμια με προστασία UV antirefex, αντιόξινα passpartout και ειδικές αντιόξινες ταινίες, εφαρμόζονται με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνικών μεθόδων.

Οι υπηρεσίες του «Τεχνοχώρος»:

Καθώς οι ανάγκες των πελατών και επισκεπτών της γκαλερί αποτελούν πρωταρχικό μέλημα, οι άνθρωποι του Τεχνοχώρου είναι εδώ για να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή.

Έτσι προβαίνουν στην ειδική μελέτη χώρου πριν τη πώληση έργων, επίσης πραγματοποιείται επίδειξη των έργων κατ΄οίκον όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Πρέπει ακόμη να επισημανθεί πως κάθε έργο συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

Τέλος, οι συμβουλές και η υποστήριξη όχι μόνο πριν αλλά και μετά την πώληση των έργων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο έχει οδηγήσει στη δημιουργία σχέσεων ευθύνης και εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και των επισκεπτών της γκαλερί.

Γιατί η εγκυρότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για μας αξίες που υπηρετούν με συνέπεια την τέχνη.

Χωρος Τεχνης

Ζυγομάλλη 16
Ιωάννινα, 45332
26510 31775
info@technohoros.eu

Τροποι Πληρωμης